Bacalaureat Matematica 2018 - M_mate-info. Ghid de pregatire pentru examen M1

Bacalaureat Matematica 2018 - M_mate-info. Ghid de pregatire pentru examen M1
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 658

DESCRIERE

Bacalaureat Matematica 2018 - M_mate-info. Ghid de pregatire pentru examen M1
 
Aceasta lucrare este un ghid de pregatire pentru examenul de bacalaureat. Candidatii la examen vor gasi in lucrare informatia utila pentru o repetare eficienta si rapida a cunostintelor prin variante de subiecte grupate pe tematica programei de examen, modele de teste rezolvate, bareme de corectare si notare, subiecte date la examenele din anii anteriori. Breviarul teoretic faciliteaza reactualizarea notiunilor necesare unei pregatirii temeinice. Modul de structurare a informatiei in cadrul lucrarii face ca aceasta sa reprezinte un veritabil auxiliar didactic folositor tuturor elevilor de liceu-clasele IX-XII.

Prefata

Examenul de BACALAUREAT este un examen carc necesita o pregatire temeinica.

Matematica ramane un domeniu prioritar al studiului in anii de scoala deoarece ea actioneaza asupra gandirii logice, ajutandu-ne sa analizam, sa intelegem informatia si sa actionam corect in diverse

Aceasta lucrare a fost gandita si redactata ca un ghid de pregatire pentru examenul de bacalaureat. Informatia a fost organizata dupa continuturile programei scolare, respectiv programei de bacalaureat.

Breviarul teoretic cu exemple, prezentat la inceputul lucrarii, este o forma practica de reactualizare, repetare si fixare a cunostintelor. Lucrarea continua apoi cu exercitii tip bacalaureat 2018 care sa ajute in exersarea cunostintelor studiate in anii de scoala. Exercitiile au fost grupate in 3 capitole corespunzatoare celor trei nivele de subiecte ce compun o varianta de subiect pentru examenul de bacalaurcat:

Subiectul I-Algebra, Geometrie, clasele. IX-X

Subiectul II-Algebra clasele XI-XII;

Subiectul III-Analiza matematica clasele XI-XII.

Capitolul patru al lucrarii cuprinde modele de teste tip bacalaureat 2018 in incheiere sunt prezentate subiectele date la examen in anii anteriori.

Toate problemele si testcic au rezolvari complete.

Multumim colectivului de autori care a redactat lucrarea, cadre didactice cu experienta deosebita la catedra si rezultate remarcabile in domeniul matematicii si speram ca prin aceasta carte vom aduce in atentia celor interesati un valoros material care poate ajuta in fixarea si aprofundarea cunostintelor pentru toti elevii de liceu, asigurand sistematizarea cunostintelor, astfel incat examenul de Bacalureat sa fic o reusita.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.