Bazele anatomiei
79,20 lei
99,00 lei (-20%)

Bazele anatomiei

Bazele anatomiei
-20%
Preț: 79,20 lei
99,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-741-940-5
Anul publicării: 2015
Pagini: 392
Format: 22 x 28cm
Categoria: Atlase scolare

DESCRIERE

Bazele anatomiei - Scopul declarat al acestui manual este cel de a-i ajuta pe elevii din clasele terminale de liceu care se pregătesc pentru medicină sau pe studenții din primul an de studiu la facultate să descopere, să înțeleagă în profunzime și să memoreze mai lesne elementele de bază ale anatomiei umane.
Textul, conceput special conform acestor cerințe și folosind terminologia anatomică internațională, prezintă esențialul anatomiei generale și al sistemelor anatomice, urmând constant de-a lungul celor 15 capitole un plan didactic foarte clar și eficient:
● organogeneză
● morfologie
● anatomie funcțională.
O prezentare grafică aerată, în care s-au lăsat ample spații marginale, permite lucrul direct pe carte.
Ilustrațiile, sugestive, excepționale prin modernitatea planșelor și prin calitatea științifică, sunt foarte numeroase și originale. Prin simplitatea și directețea lor pedagogică ele permit o însușire fără dificultăți a cunoștințelor cerute.
Casetele marginale pe fond albastru, numite Resurse Atlas, fac trimitere la iconografia complementară din lucrarea Atlas de anatomie, de același autor.
Întrebările cu răspuns multiplu, care apar la sfârșitul fiecărui capitol, dau posibilitatea celui care consultă cartea să își verifice rapid și eficient cunoștințele acumulate.
Didactică, dar atractivă, prezenta lucrare este un instrument de cunoaștere accesibil și îmbină cel puțin două calități esențiale pentru un astfel de demers – o prezentare grafică de cea mai înaltă ținută și o viziune care, pornind de la originea și morfologia structurilor anatomice, ajunge la funcționalitatea acestora, oferind un punct de reper pentru abordarea succintă a unor aspecte clinice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

159,20 lei
199,00 lei (-20%)
Created in 0.145 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.