Biblia dupa Borges
24,56 lei
29,95 lei (-18%)

Biblia dupa Borges

Biblia dupa Borges
-18%
Preț: 24,56 lei
29,95 lei (-18%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-46-7915-7
Anul publicării: 2019
Ediția: necartonata
Pagini: 192
Format: 11 x 18 cm
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Biblia dupa Borges
 
„Cardinalul Ravasi s-a impus prin pledoaria intensă şi rafinată pentru locul Scripturii în cultura contemporană şi prin punţile de dialog între cei ce cred, cei ce au uitat să creadă şi cei ce nu se recunosc în nicio credinţă. Capacitatea sa de a transmite, într-un limbaj de o transparenţă reconfortantă, pluralitatea de înţelesuri ale cuvîntului revelat şi frumuseţea acestuia permite apropierea de aerul tare al înălţimilor într-o lume însetată de sens, dar înecată în superficialitate.
 
Călătorind cu Borges, Gianfranco Ravasi ne invită să-l recitim dintr-o perspectivă legitimată de autorul însuşi. Pentru el, cele două mari naraţiuni capabile să spună ceva esenţial despre om rămîn călătoria lui Ulise şi Răstignirea, nostalgia lui acasă şi drama lui Dumnezeu «care acceptă să fie crucificat». Astfel, Borges devine o parabolă profetică a culturii moderne.” (Bogdan Tătaru‑Cazaban)
 

Traducere din limba italiană de Miruna şi Bogdan Tătaru-Cazaban 

Postfaţă de Bogdan Tătaru-Cazaban

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Diverse

31,20 lei
39,00 lei (-20%)
29,60 lei
37,00 lei (-20%)
Created in 0.126 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.