Boli dermatologice si infectii sexual-transmisibile, 2 vol

Boli dermatologice si infectii sexual-transmisibile, 2 vol
-12%
Preț: 231,00 lei
262,50 lei (-12%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786061172771
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: a V-a
Pagini: 890

DESCRIERE

Boli dermatologice si infectii sexual-transmisibile, 2 vol
 

Din cuprins:

Structura si functiile pielii

Diagnosticul afectiunolor cutanate

Viroze cutanate

Infectii bacteriene

Scabia si pediculozele

Urticaria

Eczeme

Vasculite

Boli ale tesutului conjunctiv

Psoriazis

Porfirii

Acneea

Alopecii

Cancere cutanate

 
Autorul, Virgil Patrascu este absolvent aI Colegiului NationaI "Fratii Buzesti" si aI Facultatii de Medicina din Craiova. A obtinut doctoratul in specialitatea Dermatologie, la UMF "Carol Davila" din Bucuresti si atestatul de a bilita re, in domeniul de studii universitare de doctorat Medicina, la UMF din Craiova.

Este membru al International Society of Dermatology, European Society for Dermatological Research si al European Academy of Dermatology and Venereology. De asemenea, este membru in Consiliul Director al Societatii Romane de Dermatologie si este presedintele Asociatiei Dermatologilor din Oltenia. Totodata, face parte din Comisia de Dermato-venerologie din cadrul Ministerului Sanatatii.

Profesorul Virgil Patrascu a publicat sase carti de specia litate, fiind coautor la alte doua. De asemenea, a publicat 46 de articole in reviste cotate ISI cu factor de impact si in reviste indexate BDI, 55 de articole in extenso in reviste medicale nationale recunoscute CNCSIS, 178 de rezumatein revistele si volumele unor manifestari stiintifice internationale si peste 600 de articolein rezumatin reviste si volumele unor manifestari stiintifice nationale.
In prezent, este profesor universitar la UMF din Craiova, conducator de doctorat si medic primar dermatolog, seful Clinicii de Dermatologie din Craiova.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

BOLI DERMATOLOGICE ŞI INFECŢII SEXUAL-TRANSMISIBILE- Volumul I,Volumul II

Prin prezenta lucrare am dorit aducerea la zi a celor mai frecvente boli dermatologice, care, de altfel, au făcut obiectul ediţiilor din 2008, 2012, 2014 și 2018. Am actualizat, acolo unde a fost cazul, noţiunile de etiopatogenie şi tratament, progrese considerabile înregistrându-se în ultimii ani în special în dermatita atopică, psoriazis și cancere cutanate. Completările respective, împreună cu alte șase capitole inedite, au făcut ca actuala ediție să aibă 890 de pagini (cu peste 170 de pagini mai multe decât precedenta) și 104 titluri bibliografice noi. În plus, am completat iconografia cu alte 24 de imagini, ajungând la 124 de fotografii sugestive pentru o parte din patologia abordată. Sper ca această carte să reprezinte o eficientă sursă de informare pentru cei care, în practica medicală, se confruntă cu o anumită patologie cutanată. Prof. univ. dr. Virgil Pătrașcu ( Autorul)

Titluri de același autor

Created in 0.151 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.