Cabala si Puterea Visarii
27,00 lei
30,00 lei (-10%)

Cabala si Puterea Visarii

Cabala si Puterea Visarii
-10%
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-92997-1-5
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 256
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Cabala si Puterea Visarii
 

CATHERINE SHAINBERG este psiholog, vindecãtor si învtator cu practicã privatã în New York. A petrecut zece ani în Ierusalim, studiind Cabala Luminii cu distinsa cabalistã Colette Aboulker-Muscat, dupã care a continuat colaborarea cu aceasta vreme de alte douã decenii. În 1982, Catherine Shainberg a fondat The School of Images (Scoala imaginilor), în scopul predãrii tehnicilor viselor revelatoare si a tehnicilor kavanah (de intentie) din strãvechea traditie a Cabalei sefarde. Pe plan international, sustine ateliere de imagerie si visare.

 

În Cabala si puterea visãrii, Catherine Shainberg ne dezvãluie practicile esoterice care ne permit sã desferecãm puterile transformatoare si intuitive ale mintii prin visare. Acestea sunt practicile pe care vechii profeti, clarvãzãtori æi învãtati le foloseau pentru a controla visele æi viziunile. Atunci când îsi învatã cititorii cum sã-si stãpâneascã puterea intuitivã a visãrii, Shainberg se bazeazã pe strãvechea traditie a Cabalei sefarde care a fost transmisã din generatie în generatie începând cu renumitul cabalist al secolului al XIII-lea, Isaac Orbul, dar si pe povestiri convingãtoare si mituri din bazinul mediteranean.

 

În vreme ce Biblia si traditia noastrã ezotericã vesticã ne oferã ample mãrturii privind învãtãturi primite în vis, rareori s-a vorbit despre calea ce ar trebui urmatã pentru a deveni un visãtor constient. Shainberg ne aratã cã visarea nu este ceva care are loc pur si simplu doar atunci când dormim, ci cã visãm în fiece clipã. Învãtându-ne mintea constientã sã fie treazã în timpul viselor ce însotesc somnul si mintea visãtoare sã se manifeste în timpul zilei când suntem constienti, devenim capabili sã atingem un nivel aparte al stãrii de trezie. Exercitiile ei pentru viziunea interioarã initiazã imagini creative si transformatoare care dau nastere cãilor ce duc la realizarea de sine.

 

Din cuprins:

Prolog 11
Introducere 21
Tipar æi perceptie 39
Jocul STOP! Configurarea planului tãu de viatã 64
Acordã atentie viselor tale 82
Interactiunea cu visul 98
Inversarea 113
Revenirea la simturi 127
Exercitii de dinamizare a vietii 137
Intentie si visare 163
Visul treziei 176
Schimbarea trecutului 189
Jocul maestrului: perfectionarea planului de viatã 205
Întoarcerea la Unicitate 225
Apendice 1. Exemplu de set de exercitii 252
Apendice 2. Cuvinte de intonat 254

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.196 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.