Caiet de lucru. Comunicare in limba romana - Clasa pregatitoare. Semestrul 1 si 2

Caiet de lucru. Comunicare in limba romana - Clasa pregatitoare. Semestrul 1 si 2
-20%
Preț: 13,60 lei
17,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-47-2497-0
Anul publicării: 2017
Pagini: 144
Format: 20 x 26 cm

DESCRIERE

Caiet de lucru. Comunicare in  limba romana - Clasa pregatitoare. Semestrul 1 si 2
 

Comunicare în  limba română - Clasa pregătitoare este elaborată conform programei în vigoare aprobate de M. E. N. prin O. M. nr. 3418/19. 03. 2013.

Conținuturile sunt structurate pe niveluri de învățare diferențiate și pe trepte progresive de dificultate, iar secțiunile destinate completării portofoliilor elevului și profesorului sunt marcate ca atare. Lucrarea conține, pe lângă exerciții, teste de evaluare inițială, stadială și finală, iar datorită sugestiilor metodologice moderne și atractive face posibilă învățarea individualizată.

Bogatul material iconografic și secțiunile speciale de învățare prin joc și careuri, nu numai că ușurează procesul învățării, dar îl fac și mai amuzant. Volumul include pe coperta a treia un Certificat de competență a învățării, ce poate fi semnat de profesor și care se înmânează elevului la sfârșitul anului școlar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.217 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.