Caiet Religie. Cultul Ortodox - Caietul elevului clasa a III-a, semestrul al II-lea

Caiet Religie. Cultul Ortodox - Caietul elevului clasa a III-a, semestrul al II-lea
-20%
Preț: 7,92 lei
9,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 48
Format: 20,5 x 26 cm
Categoria: Clasa a III -a

DESCRIERE

Caiet Religie. Cultul Ortodox - Caietul elevului clasa a III-a, semestrul al II-lea. Editura Corint
 
Acesta este impartit in unitati de invatare organizate ca in manual. Competentele specifice sunt atinse prin exercitii variate, care completeaza situatiile diverse de invatare propuse elevilor: jocuri de rol, activităţi practice, abordări interdisciplinare.

Rubricile din caiet – Să înţelegem textul, Să ne îmbogăţim vocabularul, Să aplicăm – au drept scop aprofundarea textelor propuse ca suport în manual şi completarea acestora. Paginile de recapitulare şi evaluare de la finalul unităţilor de învăţare au rolul de a fixa şi evalua cunoştinţele dobândite.

Utilizarea acestui auxiliar îi va ajuta pe elevi să descopere şi să se apropie mai mult de frumuseţea credinţei în Dumnezeu.

Vezi și alte cărți: Caiet Religie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.167 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.