Calatorie in centrul inimii
27,92 lei
34,90 lei (-20%)

Calatorie in centrul inimii

Calatorie in centrul inimii
-20%
Preț: 27,92 lei
34,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-38-0250-8
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: brosata
Pagini: 214
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Calatorie in centrul inimii
 

Această carte întruchipează o formă de exaltare a călătoriei.

Călătoria ca parcurs spiritual ce combină îndrăzneala aventurii cu sedimentarea trăirilor afective, descoperirea ideilor cu mărturisirea formelor lor de concretizare.

Călătoria ca experienţă umană, ca drum balizat de semnele de circulaţie ale valorilor, ca o cursă cu destinaţii cunoscute, dar aleatoriu atinse, ca o permanentă întâlnire cu oamenii, cu binele şi răul pe care îl slujesc sau îl făptuiesc.

Călătoria ca poveste de viaţă despre întâmplări trecute, sentimente prezente şi pariuri cu viitorul. în paginile acestei cărţi sunt amalgamate păreri cu sentimente şi stări sufleteşti pe care le-au ordonat afectul şi raţiunea după o tablă de materii ce la fiecare capitol introduce cititorul în dialog cu societatea, naţiunea şi ţara românească.

Poate este o carte şi despre călătoria centeneră pe care statalitatea românească a făcut-o pe drumul încă nedesăvârşit al unui destin sperăm favorabil.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Carti diverse

Created in 0.142 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.