Călăuzirea divină. Cum poţi intra în dialog cu Dumnezeu şi cu îngerii tăi păzitori

Călăuzirea divină. Cum poţi intra în dialog cu Dumnezeu şi cu îngerii tăi păzitori
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8080-20-8
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 288
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

„Întotdeauna am crezut că Dumnezeu comunică cu noi toţi. Doreen Virtue ne învaţă câteva etape clare şi uşor de înţeles care ne permit să purtăm o conversaţie cu Dumnezeu.”„Cel mai recent bestseller al lui Doreen Virtue, Călăuzirea divină, este scris cu multă elocvenţă.”

Revista Awareness

„Această carte va fi extrem de populară printre fanii lui Neale Donald Walsh.”

Libray Journal

„Călăuzirea divină este o carte remarcabilă… Doreen Virtue nu încetează să ne surprindă. Ea ne reaminteşte că mintea este păzitoarea porţii sufletului şi inimii, şi ne oferă instrucţiuni practice prin care ne putem deschide această poartă, eliberându-ne astfel inima şi sufletul prin primirea unor mesaje sigure de la Dumnezeu şi de la îngerii Lui.”

Nick Bunick, personajul principal din cartea Mesagerii,
în Cuvântul Înainte la cartea Călăuzirea divină

În această carte veţi găsi aceleaşi metode pe care le-am predat participanţilor la conferinţele mele. Aceste metode le-au permis multor mii de participanţi la seminarele mele să primească mesajele lui Dumnezeu. Cursanţii mei provin din toate mediile sociale şi au cele mai variate vârste, naţionalităţi, nivele de educaţie şi venituri. Am avut cursanţi protestanţi, catolici, adepţi ai Noii Gândiri, mormoni, evrei, budişti, musulmani, agnostici şi de alte credinţe.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.093 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.