Cartea cu margele. Metoda de vioara pentru prescolari

Cartea cu margele. Metoda de vioara pentru prescolari
-10%
Preț: 28,80 lei
32,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 6422374002314
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: necartonata
Format: 21 x 30 cm
Categoria: Arta si cultura

DESCRIERE

Cartea cu margele. Metoda de vioara pentru prescolari
 
Cartea cu margele se adreseaza in special copiilor de virsta prescolara si reprezinta aplicarea principiului intuitiv in predarea cintatului la vioara. Metoda a fost experimentata cu incepere din anul 1957. Psihologia copilului a dovedit ca: "Fiecare virsta a copilariei are forme specifice de invatare. Lor le corespund si procedee specifice de realizare (deprinderi)'.

"La virsta prescolara, invatarea este indisolubil legata de joc si de actiunea directa cu obiectele. Data fiind aceasta strinsa legatura intre joc si invatare, se impune combinarea invatarii cu procedee de joc". "De asemenea, se stie ca gindirea scolarului mic are in mare masura un caracter intuitiv, concret, din care motiv el isi insuseste cu greu notiunile abstracte, iar lectiile predate in forma pur verbala, fara sprijinirea pe material intuitiv, il duc la insusirea mecanica a cunostintelor, la neatentie..."

"Jocul ocupa in viata copilului acelasi loc pe care-l ocupa munca viala adultului". (A. S. Makarenko).

Pornind de la aceste principii, am conceput o metoda cu totul noua pentru predarea primelor notiuni de vioara - desi copilul la aceasta virsta nu cunoaste inca scrisul si cititul si nici diversele semne de notatie muzicala.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Arta si cultura

Created in 0.512 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.