Cartea de leadership
50,40 lei
56,00 lei (-10%)

Cartea de leadership

Cartea de leadership
-10%
Preț: 50,40 lei
56,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2017
Pagini: 443
Categoria: Leadership

DESCRIERE

Cartea de leadership. Cum sa te conduci pe tine, echipa ta si organizatia ta mai departe decat ai crezut vreodata ca e posibil
 
Dacă ai dubii, susţine-ţi propriul raţionament de fiecare dată
 
In cele din urmă, ascultă-ti raţiunea şi susţine-ţi punctul de vedere. Dacă nu îţi urmezi raţiunea şi în schimb alegi să susţii opinia altcuiva în locul opiniei tale, iar în timp se dovedeşte că a greşit vei regreta mereu că ai ales opinia sa. Să nu ai regrete.
 
Când Matthew Key era CEO al 02 Telefonica UK, el şi-a ascultat intr-un mod semnificativ instinctul şi raţiunea legat de arena 02.
 
Oricine trăieşte în Marea Britanie ştie că de la lansarea sa în anul 2000, Millennium Dome fusese un imens ''elefant alb”, adică o risipă de spaţiu şi era de râsul lumii pentru toţi cei care îl deţineau.
 
In ciuda acestui lucru, Matthew Key a avut o viziune şi instinctul că 02 ar trebui să sponsorizeze Millenium Dome şi să-l transforme în cel mai mare centru de muzică şi divertisment din lume.
 
La acea vreme, 02 era un brand challenger pe piaţa telefoniei mobile din Marea Britanie şi a fost un risc colosal atât pentru noul CEO, cât şi pentru brand. In cele din urmă, el şi compania riscau să ajungă de râsul lumii, ia fel ca toţi ceilalţi proprietari anteriori ai clădirii.
 
In interviul cu Matthew, el mi-a spus:
 
M-am dus la consiliul 02 SRL (aşa cum era atunci) şi îmi amintesc foarte bine că stăteam într-o şedinţă de consiliu făcând o prezentare şi cineva din consiliu a spus „Deci vrei un răspuns?", iar eu am zis „Da, vă rog'', iar ei au spus „Ei bine, răspunsul este nu'', la care eu am spus Nu accept nu. Am să revin până când spuneţi da'' - ceea ce a fost o mişcare destul de riscantă pentru mine la acea vreme; eram relativ nou (ca CEO)/ dar mă bucur că am insistat pentru că acum ne uităm In urmă si la ce sediu fantastic a devenit, fiind cel mai vizitat centru de divertisment din lume.
 
Matthew a fost refuzat de consiliu nu o dată, ci de trei ori. a continuat să se întoarcă. De ce? Pentru că avea încredere în raţiunea lui - făcuse documentarea şi apoi, cel mai important ''simţea'' că era corectă. In cele din urmă, a reuşit. El a continuat să spună:

Nu riscam chiar totul în situaţia asta, dar am simţit că avantajele potenţiale cântăreau mult peste dezavantajele potenţiale Odată ce ai ajuns în acel punct, ai încredere în instinctul tău.
 
O mulţime de decizii de afaceri se bazează pe instinct. Imi poţi arăta o foaie de calcul care dovedeşte ceva sau dovedeşte altceva. Din instinct, cred eu că e potrivită? Trebuie să-ţi susţii propria judecată...
 
 
Din cuprins:
 
Introducere
Partea I:
 
Leadership de SINE - totul începe cu tine
 
1. Leadershipul începe cu dragostea pentru ceea ce faci
 
2. Emana energie - afla ce îţi determină înflăcărarea
 
3. Concentrează-te pe dezvoltarea punctelor forte, nu pe consolidarea slăbiciunilor
 
4. Fii devotat: nu face tot ce poţi - fă orice este necesar
 
5. Acţiunea este totul
 
6. Cultiva curajul - simte frica ţi acţionează tn ciuda ei
 
7. Relaţiile sunt temelia marilor lideri
 
8. Nu trebuie si fii perfect decât la un singur lucru
 
9. Puterea lui 80/20
 
10. Stăpânirea timpului - du la bun sfârşit lucrurile care contează, nu doar mai multe lucruri
 
11. Fii dependent de învăţare şi transformă-ţi şi oamenii din echipi in dependenţi
 
12. Gestfonează-ţi emoţiile folosind Inteligenţa Emoţională
 
13. Gestionează bine stresul - da exemplu şi construieşte-ţi măcar o fărâmă de viaţă in afara muncii
 
14. Decizii - ascultă-i pe ceilalţi, dar susţine-ţi propria judecată 
 
15. Fii încrezător, nu arogant
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.229 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.