Cartea minunilor
32,13 lei
37,80 lei (-15%)

Cartea minunilor

Cartea minunilor
-15%
Preț: 32,13 lei
37,80 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-750-019-6
Anul publicării: 2017
Pagini: 416
Format: 14,5 x 22,5 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Cartea minunilor
 

Un homo viator, un peregrin medieval aparte, Felix, personajul lui Ramon Llull, își trăiește viața străbătând lumea spre a se „minuna”, spre a se și a întreba de ce, cum, pentru ce există în lume atâtea minuni. Minuni nu în sensul de miracole, ci de fapte surprinzătoare, care vorbesc mai mult despre dezordinea lumii, despre îndepărtarea omului de cauza și scopul creației.

Aparte vor fi și explicațiile primite de la înțelepții întâlniți: prin pilde, ca să înțeleagă mai ușor rațiunile divine ale lumii și, înțelegându-le, să și le amintească și să le iubească. Și să le împărtășească celorlalți, misiune pe care o va prelua, mereu și mereu, un nou Felix, care să se întrebe și să ne învețe să ne întrebăm. Cum o face și astăzi, la 700 de ani după moarte, gânditorul și scriitorul catalan Ramon Llull, neobosit și mereu viu homo viator.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.361 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.