Cartea psalmilor
32,76 lei
39,95 lei (-18%)

Cartea psalmilor

Cartea psalmilor
-18%
Preț: 32,76 lei
39,95 lei (-18%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-46-8103-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: cartonata
Pagini: 264
Format: 14,5 x 22,5 cm
Categoria: Carti bilingve

DESCRIERE

Cartea psalmilor. Psalmii 1-50 (ediție bilingvă)
 

Coordonator Madeea Axinciuc

 

Lectura în limba ebraică Prim-Rabin Rafael Shaffer

 

Traducere, transliterare și note de Madeea Axinciuc, Ioana Bujor, Rodica Gurămultă, Gabriela Myers, Alina Tăriceanu, Beniamin Chircan, Sabina Avram, Ioana Zamfir, Gabriel Victor Bâclea, Andrada Chioveanu

 

Volumul conține traducerea din ebraică a primei părţi din Cartea Psalmilor, după textul masoretic din Biblia Hebraica Stuttgartensia (Stuttgart, 1977), care preia, în cea mai îngrijită variantă completă de pînă acum, manuscrisul Codex Leningradensis. Este prima traducere academică, neconfesională a Psalmilor din limba ebraică în limba română, realizată de o echipă formată din doctoranzi și cadre universitare care au absolvit Programul de Studii Iudaice și/sau Programul de Studii Religioase – Texte și Tradiţii din cadrul Facultăţii de Limbi și Literaturi Străine a Universităţii din București. Textul este completat de un material audio, cu cinci psalmi în limba ebraică în lectura dlui Rafael Shaffer, Prim-Rabin al României.

 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Carti pentru Religie

Created in 0.422 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.