Cele patruzeci de legi ale iubirii

Cele patruzeci de legi ale iubirii
-18%
Preț: 28,66 lei
34,95 lei (-18%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-46-7887-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: brosata
Pagini: 376
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Cele patruzeci de legi ale iubirii
 

Autoarea bestsellerului internaţional Bastarda Istanbulului

Ella Rubinstein – mamă casnică şi soţie nefericită trăind în suburbiile Bostonului zilelor noastre – se angajează, la aproape patruzeci de ani, la o agenţie literară. Într-o zi i se cere să scrie un referat despre romanul unui autor pe care nu-l cunoaşte. Aşa descoperă povestea fascinantei legături spirituale dintre faimosul poet persan Rumi şi dervişul sufit Shams din Tabrīz. Forţa eliberatoare a iubirii care a schimbat destinele celor doi prieteni îl va schimba curînd şi pe al ei: între Ella şi Aziz Zahara, autorul romanului, începe un schimb epistolar, apoi se înfiripă o minunată poveste de dragoste. O apologie a iubirii, privită în multiplele sale ipostaze, romanul lui Elif Shafak punctează cu subtilitate diferenţele dintre religie şi spiritualitate, dintre datorie şi iubire.

 

„Cu mesajul său actual, provocator, Cele patruzeci de legi ale iubirii merită să fie un fenomen editorial universal.” (The Independent)

 

„O carte captivantă şi înţeleaptă, Cele patruzeci de legi ale iubirii este povestea unei întîlniri iscate de destin, a unei tovărăşii spirituale şi a unei tragice despărţiri. Elif Shafak preia fapte din biografia lui Rumi şi a lui Shams, dervişul rătăcitor, şi îi readuce pe amîndoi la viaţă cu talentul unei mari povestitoare.” (The Associated Press)

 

„Trecutul şi prezentul fac front comun în apărarea pasiunii într-un roman superb, senzual, tumultuos.” (The Times)

 

„Elif Shafak jonglează cu personaje din vremuri îndepărtate, o americancă a epocii moderne şi un poet din secolul XIII, amîndoi ilustrînd o temă universală: lupta dintre raţiune şi pasiune. Lăsîndu-se prinsă într-o poveste uluitoare, eroina ei va alege, fără să privească în urmă, pasiunea.” (More Magazine)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

18,82 lei
22,95 lei (-18%)
22,10 lei
26,95 lei (-18%)
36,86 lei
44,95 lei (-18%)
28,66 lei
34,95 lei (-18%)
30,30 lei
36,95 lei (-18%)
24,56 lei
29,95 lei (-18%)
Created in 0.126 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.