Cetatea de cuvinte. Compuneri pentru clasa a IV-a

Cetatea de cuvinte. Compuneri pentru clasa a IV-a
-20%
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 128
Categoria: Clasa a IV -a

DESCRIERE

Cetatea de cuvinte. Compuneri pentru clasa a IV-a. Editura Ars Libri
 

Constituie un important suport informativ si formativ pentru realizarea unei constructii a comunicarii corecte, functionale si estetice, dedicat atat elevilor, cat si cadrelor didactice.

Cartea oferă multiple modele de texte creative, redactate la persona I,   

a II-a sau a III-a, modele de comunicare dialogată şi eficientă cu utilizarea unor elemente  lingvistice accesibile elevilor, cuprinde şi compuneri gramaticale cu inserarea ortogramelor şi a unor construcţii funcţionale specifice limbii române, precum şi creaţii libere prin abordare imaginativă.

Conţinutul compunerilor este accesibil, atractiv prin referire la Universul copilăriei, şi creează un cadru propice de comunicare nuanţată, cu valori instructiv – educative, pertinente vârstei copilăriei.

Cu o abordare interdisciplinară, textele creative din această carte pot crea un stil de exprimare funcţional, corect şi estetic prin adaptarea creativă a expresiilor uzuale alături de cele artistice, întâlnite în opere literare.

Cu o utilitate evidentă în procesul de educare a limbii române şi de stimulare a creativităţii, cartea vine în sprijinul elevilor pentru dezvoltarea competenţelor generale şi specifice de comunicare şi este un important îndrumător pentru cadrele didactice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Clasa a IV -a

Created in 0.147 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.