Chimia mediului si a calitatii vietii. Manualul elevului clasele VII-IX

Chimia mediului si a calitatii vietii. Manualul elevului clasele VII-IX
-15%
Preț: 18,70 lei
22,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2017
Pagini: 172

DESCRIERE

Chimia mediului si a calitatii vietii. Manualul elevului clasele VII-IX. Curriculum optional
 
Multa vreme omul a presupus ca solul, apa si aerul pot prelua, absorbi si recicla produsele reziduale ale activitatii sale; oceanul, atmosfera si chiar pamantul fiind considerate "receptoare cu capacitate nelimitata ". Din pacate s-a dovedit ca unele dintre aceste produse rezista la  descompunerea naturala, fiind chiar toxice. Studiul asupra mediului inconjurator necesita  corelarea notiunilor de biologie, geologie, fizica si chimie; numai utilizand cunostintele din aceste domenii se pot gasi solutii la problemele poluarii aerului, apei si solului. Autoarele acestei carti au reusit sa imbine fericit cunostintele din domeniul stiintelor naturii in tratarea factorilor care determina poluarea mediului inconturator si a modalitatilor de conservare a acestora.
 
Nr. de aprobare MEC: 26. 382/5. 03. 2001 curs optional cu tema integratoare pentru ariile curriculare: matematica si stiinte ale naturii, om si societate. Manualul poate fi utilizat si pentru liceul tehnologic, profil Resurse Naturale si Protectia Mediului, ruta directa cls. a XI-a si ruta progresiva cls. a XII-a.
 
Cuprins
Cap. 1. Elemente introductive;
Cap. 2. Poluarea aerului si sanatatea;
Cap. 3. Poluarea apei si sanatatea;
Cap. 4. Poluarea solului si sanatatea;
Cap. 5. Alte tipuri de poluari;
Cap. 6. Ocrotirea si conservarea mediului inconjurator

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Manuale scolare - Educatie

Created in 0.165 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.