Chimie pentru gimnaziu. Exercitii, probleme si jocuri

Chimie pentru gimnaziu. Exercitii, probleme si jocuri
-25%
Preț: 16,50 lei
22,00 lei (-25%)
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: 2019
Pagini: 411
Format: 16 x 24 cm
Categoria: Clasa a V-a

DESCRIERE

Chimie pentru gimnaziu. Exercitii, probleme si jocuri
 
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3530 din 04. 04. 2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 32 din anexa Ordinului. Lucrarea reprezintă o culegere utilă pentru perfecţionarea cunoştiinţelor în domeniul chimiei.
 

Această lucrare a fost realizată în conformitate cu programa şcolară în vigoare, aprobată prin ordinul ministrului educaţiei, cercetării şi inovării nr. 5099/09. 09. 2009.
Prezentul
auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3530 din 04. 04. 2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 32 din anexa Ordinului.
 

 Lucrarea de faţă reprezintă un auxiliar didactic util atâprofesorilor, câşelevilor şi vizează aprofundareaaplicarea şverificarea cunoştinţelor de chimie

 

Cuprins extins:
Cap. 1. Introducere în studiul chimiei
Cap. 2. Structura substanțelor. Sistemul periodic
Cap. 3. Reacții chimice. Legea conservării masei. Calcule chimice
Cap. 4. Nemetale
Cap. 5. Metale
Cap. 6. Substanțe compuse
Structurată în concordanţă cu programele şcolare în vigoare, culegerea poate fi utilizată împreună cu oricare dintre manualele aprobateoferind o gamă diversă de exerciţii şi probleme, însoţite de rezolvări şi răspunsuri. Exerciţiile propuse sunt concepute conform didacticii moderne, sub formă de itemi cu alegere multiplă, itemi de completare sau itemi de rezolvare de probleme. în plus, pentru o învăţare temeinică şi de durată, fiecare dintre cele şase capitole ale cărţii se încheie cu o serie de probleme recapitulative şi jocuri didactice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.113 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.