Cincizeci de umbre descatusate - Ultimul capitol

Cincizeci de umbre descatusate - Ultimul capitol
-20%
Preț: 44,00 lei
55,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
Autor:
Anul publicării: 2018
Pagini: 720
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Fictiune

DESCRIERE

Cincizeci de umbre descatusate - Ultimul capitol
 
Când Anastasia Steele, studentă ingenuă, l-a întâlnit pentru prima dată pe Christian Grey, tânărul om de afaceri ambițios și fascinant, între ei s-a aprins o legătură pasională care le-a schimbat viața în mod irevocabil. Șocată, intrigată și, în cele din urmă, provocată de gustu¬rile erotice excentrice ale lui Christian, Ana își dorește un angajament mai profund. Hotărât să nu o piardă, Christian e de acord.

Acum, Ana și Christian au totul: dragoste, pasiune, intimitate, bogăţie şi o mulţime de oportunități pentru viitor. Însă Ana ştie că nu va fi uşor să trăiască alături de Cincizeci de umbre. A fi împreună este o provocare plină de neprevăzut. Într-un fel sau altul, Ana trebuie să înveţe să împărtăşească stilul de viaţă opulent al lui Christian fără să-şi sacrifice propria identitate. La rândul său, Christian trebuie să-şi înfrângă dorinţa nestăpânită de control în timp ce se luptă cu demonii din trecutul său chinuitor. Când forţa iubirii lor pare că va eclipsa orice obstacol, ghinionul, invidia și destinul conspiră pentru a face ca temerile cele mai adânci ale Anei să devină realitate…

E L James trăiește la Londra, este căsătorită și are doi băieți. A lucrat ca producătoare TV și a visat întreaga viață să scrie cărți pentru publicul larg.

A început să scrie și să-și posteze textele pe un site al fanilor seriei AMURG.

Primul volum al trilogiei a fost inițial publicat în format e-book, fiind în prezent cel mai bine vândut titlu din istoria cărții electro¬nice. Tipărit ulterior, Cincizeci de umbre ale lui Grey avea să devină un bestseller incontestabil.
Cincizeci de umbre descătușate este al treilea volum al trilogiei Cincizeci de umbre ale lui Grey.

Trilogia CINCIZECI DE UMBRE ALE LUI GREY
Peste 150 de milioane de exemplare vândute în toată lumea
Cincizeci de umbre ale lui Grey
Cincizeci de umbre întunecate
Cincizeci de umbre descătușate

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.161 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.