Cincizeci de umbre intunecate
36,75 lei
49,00 lei (-25%)

Cincizeci de umbre intunecate

Cincizeci de umbre intunecate
-25%
Preț: 36,75 lei
49,00 lei (-25%)
Disponibilitate: în limita stocului
Autor:
ISBN: 978-606-719-996-3
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 624
Categoria: Best - seller

DESCRIERE

Cincizeci de umbre intunecate
 
ACUM ÎNTR-O ECRANIZARE DE EXCEPȚIE

Ediția oficială tie-in include fotografiile și comentariile autoarei E L James din timpul filmărilor — și un fragment din următoarea sa carte, Cincizeci de umbre întunecate. Versiunea lui Christian Grey.


Intimidată de preferințele speciale și de secretele întunecate ale lui Christian Grey, tânărul om de afaceri irezistibil, dar chinuit de o suferință ascunsă, Anastasia Steele s-a despărțit de el. Însă do­minată în fiecare clipă de dorința de a fi cu el, Ana nu poate rezista când Christian îi propune un nou aranjament. Cei doi se aruncă iarăși în aventura lor erotică mistuitoare, iar Ana află mai multe despre trecutul cumplit al iubitului său imprevizibil și pretențios. În vreme ce Christian se luptă cu propriii demoni, Ana se confruntă cu furia și invidia femeilor care au trecut prin patul lui Grey înaintea ei. În plus, trebuie să ia cea mai importantă decizie din viața sa.

Trilogia CINCIZECI DE UMBRE ALE LUI GREY

Peste 150 de milioane de exemplare vândute în toată lumea
Cincizeci de umbre ale lui Grey
Cincizeci de umbre întunecate
Cincizeci de umbre descătușate

E L James trăiește la Londra, este căsătorită și are doi băieți. A lucrat ca producătoare TV și a visat întreaga viață să scrie cărți pentru publicul larg.
A început să scrie și să-și pos­teze textele pe un site al fanilor seriei AMURG.
Primul volum al trilogiei a fost inițial publicat în format e-book, fiind în prezent cel mai bine vân­dut titlu din istoria cărții electro­nice. Tipărit ulterior, Cincizeci de umbre ale lui Grey avea să devină un bestseller incontestabil.
Cincizeci de umbre întunecate este al doilea volum al trilogiei Cincizeci de umbre ale lui Grey.

Trilogia Cincizeci de umbre ale lui Grey este un bestseller mon­dial absolut.
# 1 Amazon. com
# 1 New York Times Bestseller
# 1 Amazon. co. uk
# 1 Bookseller

Cele trei romane au fost traduse în peste 52 de limbi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.143 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.