Cine suntem noi? Cartea cincea din colectia Cedrii sunatori ai Rusiei

Cine suntem noi? Cartea cincea din colectia Cedrii sunatori ai Rusiei
-20%
Preț: 21,80 lei
27,25 lei (-20%)
Promoția expiră la 30.06.2022
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-87792-5-9
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 290

DESCRIERE

Cine suntem noi? Cartea cincea din colectia Cedrii sunatori ai Rusiei
 
Cine suntem noi?"- una din întrebările fundamentale ale omenirii, întrebare care a frământat atâtea minţi în decursul istoriei. Întrebare la care ajunge şi V. N. Megre în decursul minunatei relaţii pe care o are cu "eremita" Anastasia. Cine este ea? Cine suntem noi? Cum putem acţiona aici în plan fizic pentru a atinge fericirea mult visată, Raiul - Aici - pe Pământ. Avem, oare, libertate sau suntem doar pioni pe o tablă de şah - fiind acţionaţi de forţe externe, oricare ar fi acelea?
 
Ce înseamnă simplitatea şi profunzimea filozofică - filozofia morţii şi filozofia Vieţii? Ce este apocalipsa şi cum poate transcende Iubirea Adevărată timpul şi spaţiul?.. Iată doar câteva din temele acestei minunate şi mult-aşteptate cărţi pe care-o propunem din inimă, stimaţi cititori! Profundă şi simplă în acelaşi timp, cartea a cincea a seriei "Cedrii Sunători ai Rusiei" este şi o continuă viziune a Viitorului Luminos care se vă pogorâ peste Iubita Noastră Planetă - Terra. Vă invităm să fim cu toţii părtaşi acestui minunat prezent-viitor!...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.137 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.