Clubul matematicienilor, matematica. Evaluare nationala la finalul clasei a VIII-a

Clubul matematicienilor, matematica. Evaluare nationala la finalul clasei a VIII-a
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786060031437
Anul publicării: 2020
Ediția: necartonata
Pagini: 254
Format: 17 x 24 cm
Categoria: Clasa a VIII-a

DESCRIERE

Clubul matematicienilor, matematica. Evaluare nationala la finalul clasei a VIII-a
 
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018 se regăseşte la poziţia nr. 253 din anexa Ordinului. Ediţia de faţă a lucrării Matematică pentru evaluarea naţională realizează recapitularea materiei prevăzute de programa pentru examenul de evaluare naţională prin 10 teme de aritmetică/algebră şi 7 teme de geometrie, fiind un sprijin consistent atât pentru elevi, cât şi pentru profesori sau părinţi.
 

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018 se regăseşte la poziţia nr. 253 din anexa Ordinului.
 Această lucrare a rost realizată în conformitate cu programa pentru Evaluarea Naţională, în vigoare, aprobată prin ordinul ministrului educaţiei nr. 4431/2014, şi vizează recapitularea competențelor generale şi specifice din programele de matematică pentru clasele V-VIII.
 

Ediţia de faţă a lucrării Matematică pentru Evaluarea Naţională:

 

- realizează recapitularea materiei prevăzute de programa pentru Examenul de Evaluare Naţională prin 10 teme de aritmetică/algebră şi 7 teme de geometrie, fiind un sprijin consistent atât pentru elevi, cât şi pentru profesori sau părinţi; fiecare temă cuprinde:

 

  • o prezentare teoretică ce oferă o sinteză completă a teoriei necesare pentru examen;
  • în medie câte 50 de exerciţii şi probeleme, atent selectate şi gradate ca dificultate, care exploatează şi fixează conţinuturile teoretice ale temei, astfel încât să ofere o pregătire eficientă a examenului;

 

- permite verificarea stadiului pregătirii elevilor prin teste elaborate conform matricei de specificaţii pentru examenul de Evaluare Naţională, prin zeci de teste propuse spre rezolvare de către autori, toate însoţite de soluţii şi bareme.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.089 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.