Codul fiscal comentat si adnotat cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologice (Editie 2018)

Codul fiscal comentat si adnotat cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologice (Editie 2018)
-10%
Preț: 116,10 lei
129,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2018
Pagini: 930
Categoria: Drept

DESCRIERE

Codul fiscal comentat si adnotat cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologice (Editie 2018)
 
Editia 2018 a lucrarii Codul fiscal comentat si adnotat isi propune sa fie, la fel ca editiile anterioare, un instrument practic si util pentru cei care incearca sa gaseasca solutii problemelor de natura fiscala.

Lucrarea de fata are un rol informativ, fiind destinata atat profesionistilor din domeniu, cat si celor care doresc sa aprofundeze unele probleme de fiscalitate. In acest sens, sub textul articolelor Noului Cod fiscal sunt inserate normele metodologice corespunzatoare, trimiterile la legislatia secundara sau complementara, dupa caz, precum si extrase de jurisprudenta.

In aceasta editie au fost introduse noi comentarii si note ale autorului, fiind evidentiate principalele elemente de noutate fata de vechiul Cod fiscal (Legea nr. 571/2003), trimiteri la doctrina, precum si unele solutii comunicate public de catre autoritatile fiscale.

Tinand cont de caracterul practic al acestui demers, in Anexe au fost incluse acte normative si alte informatii care completeaza sfera de aplicare a Codului fiscal, astfel incat cititorul sa fie scutit, in masura posibilului, de efortul cercetarii si actualizarii acesteia. Mentionam in acest context: deciziile comisiei fiscale centrale, catalogul mijloacelor fixe, lista conventiilor de evitare a dublei impuneri, decizii CJUE in domeniul impozitelor directe, extrase din regulamente europene etc.

Chiar daca persista riscul unor modificari legislative dupa publicarea acestei lucrari, cititorii vor avea la indemana un instrument pentru elaborarea propriilor opinii si interpretari ale legislatiei fiscale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Drept

23,72 lei
27,90 lei (-14,98%)
40,72 lei
47,90 lei (-14,99%)
64,52 lei
75,90 lei (-14,99%)
212,50 lei
250,00 lei (-15%)
Created in 0.171 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.