Codul muncii actualizat 2018

Codul muncii actualizat 2018
Preț: 125,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-672-963-5
Anul publicării: 2018
Ediția: brosata
Pagini: 438
Format: A5
Categoria: Drept

DESCRIERE

Codul muncii actualizat 2018
 
Atentie, Codul muncii a fost modificat!

Va oferim IN PREMIERA textul actualizat al Codului muncii, cu toate modificarile scoase in evidenta, pentru a fi usor de urmarit!
 
Cartea "Codul muncii republicat si actualizat la zi" se diferentiaza de alte lucrari legislative tocmai prin faptul ca aceasta contine textul actualizat al Legii nr. 53/2003, cat si textul integral al deciziilor RIL, ale ICCJ si ale CCR care modifica aceasta lege!
 
Este un produs UNIC pe piata si VITAL pentru orice angajator, manager HR, jurist sau avocat!
 
Codul muncii a fost modificat substantial, de mai multe ori, in ultima perioada, prin Legea nr. 88/2018, Legea nr. 64/2018, OUG nr. 53/2017. 

Mai exista insa si altfel de modificari, indirecte, prin anumite decizii ale Curtii Constitutionale sau ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie, precum si prin Recurs in Interesul Legii. 
 
Concret, CCR a declarat neconstitutionale mai multe articole din Codul muncii, iar ICCJ a adoptat interpretari – prin recurs in interesul legii – pe care de acum va trebui sa le respectam ca pe niste legi.
 
Lucrarea Codul muncii contine textul actualizat al Legii nr. 53/2003, iar toate modificarile sunt marcate cu fond gri, ca sa le puteti identifica imediat. Totodata, lucrarea contine textul integral al deciziilor ce modifica implicit textul Codului muncii.
 
Un exemplu de modificare a Codului muncii:
 
Art. 119, modificat prin Legea nr. 88/2018:
"Angajatorul are obligatia de a tine la locul de munca definit potrivit art. 16^1 evidenta orelor de munca prestate zilnic de fiecare salariat, cu evidentierea orelor de incepere si de sfarsit ale programului de lucru, si de a supune controlului inspectorilor de munca aceasta evidenta, ori de cate ori se solicita acest lucru."
 
Aflati toate modificarile Legii nr. 53/2003 din lucrarea Codul muncii!

Lucrarea Codul muncii va permite acces instantaneu la textul legii si va ofera siguranta ca prevederile pe care le aplicati sunt in vigoare ACUM. Este instrumentul de lucru care va permite sa va faceti impecabil meseria.
 
Intrati chiar acum in posesia lucrarii “Codul muncii” in format tiparit!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.130 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.