Competenta mea de lectura. Clasa a VI-a. Limba si comunicare

Competenta mea de lectura. Clasa a VI-a. Limba si comunicare
-10%
Preț: 16,20 lei
18,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-710-432-5
Anul publicării: 2017
Categoria: Clasa a VI-a

DESCRIERE

Competenta mea de lectura. Clasa a VI-a. Limba si comunicare. Evaluare nationala
 

Cod 2109: Competența mea de lectură

30 de teste de antrenament pentru Evaluarea Națională:

- 20 de teste română-engleză

- 10 teste română-franceză

 

Scopul Evaluării Naționale care se realizează la clasa a VI-a, pentru aria curriculară Limbă și comunicare, este evauarea competenței de lectură pe care o au elevii la acest nivel, adică evaluarea felului cum înțeleg, utilizează și reflectează asupra textelor scrise.

Volumul de față propune în acest sens 30 de teste de antrenament, construite pe marginea unor texte la prima vedere, în limba română și în limbile engleză și franceză, cu itemi variați, care verifică înțelegerea și interpretarea mesajelor scrise, atât a celor literare, cât și a celor nonliterare.

Și pentru că în condiții de examen testele nu sunt evaluate prin note, volumul oferă, ca element de noutate față de lucrările cu profil similar, repere clare de evaluare, echivalând codul asociat fiecărui item cu un punctaj ușor de înțeles, pentru a facilita aprecierea performanțelor obținute de elevi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Clasa a VI-a

Created in 0.203 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.