Comunicare in limba romana. Manual clasa a II-a. Semestrele 1 si 2. Contine editia digitala

Comunicare in limba romana. Manual clasa a II-a. Semestrele 1 si 2. Contine editia digitala
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 80 / 76

DESCRIERE

Comunicare in limba romana. Manual clasa a II-a. Semestrele 1 si 2. Contine editia digitala. Editura Ascendia - Edu Teca
 

Manualul Comunicare în limba română – Clasa a II-a – Semestrul I se adresează copiilor isteți, dornici să descopere tainele scrisului și cititului prin intermediul jocurilor, poveștilor și poeziilor.
Copiii se vor distra cu peste 120 de exerciții și jocuri educative, 11 povești și poezii audio, care le vor capta atenția și îi vor ajuta să dobândească competențele necesare unor elevi de clasa a II-a.

Ei vor învăța și vor deprinde atitudini de comportament pozitiv în cele 5 capitole ale volumului: Zile de toamnă, Din tainele învățăturii, Comunitatea mea, Despre comportamente și Povești de iarnă.

Toate temele de comunicare sunt explicate și menite să stimuleze gândirea, memoria și învățarea progresivă. Procesul de învățare va deveni astfel mai ușor și mult mai captivant cu ajutorul elementelor înteractive.

Grupurile de litere, semnele de punctuație, dialogul și cuvintele nu vor mai avea niciun secret în fața micilor exploratori.

SEMESTRUL II PRINT + CD

5 module educaționale noi: Prietenii mei necuvântători, Călătorii în lumi imaginare, Vestitorii primăverii, Zâmbet de copil, Dialog cu vara. Construit într-un format atractiv, cu peste 125 de aplicații înteractive, ușor de utilizat și intuitiv, manualul digital invită copiii la învățarea prin descoperire. Cele 10 povești și poezii audio suplimentare vor face deliciul elevilor și le vor stârni interesul pentru lectură!

Temele de comunicare sunt abordate structurat și sunt însoțite de aplicații practice, animații și interactivități; înțelegerea modului de a desparți în silabe, sunetele și literele, textul nonliterar, felicitarea, afișul, învățarea ortogramelor într-un/într-o, dintr-o/dintr-un, s-au/sau, s-a/sa, grupurile de sunete, scrierea imaginativă sunt doar câteva din temele abordate, toate fiind explicate prin intermediul animațiilor.

Manualul din al II-lea semestru completează experiența din primul volum și ajută la formarea și definitivarea competențelor necesare la sfârșitul clasei a II-a.

Elementele interactive stimulează gândirea, memoria și învățarea progresivă, dezvoltarea unor atitudini și comportamente pozitive. Avatarul educațional – Broscuța Oac va fi un companion devotat, ce îl va însoți pe elev pe tot parcursul manualului cu îndemnuri, instrucțiuni ajutătoare și feedback pentru îndeplinirea sarcinilor de lucru.

Acest manual digital este în conformitate cu Programa școlară pentru disciplina -Comunicare în limba română – clasa a II-a, aprobată prin Ordin al Ministrului Educației Naționale nr. 3418/19. 03. 2013.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Manuale scolare - Educatie

Created in 0.179 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.