Concepte actuale privind limfoamele maligne non-Hodgkin la copil

Concepte actuale privind limfoamele maligne non-Hodgkin la copil
-10%
Preț: 14,72 lei
16,35 lei (-9,97%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2012
Pagini: 148
Format: 16/70x100
Categoria: Pediatrie

DESCRIERE

Lucrarea abordeaza cunostintele actuale despre limfocitopoeza, etiologia, corelatiile histopatologice, imunohistochimice si clinice, diagnosticul, tratamentul, monitorizarea, evolutia si prognosticul limfoamelor maligne non-Hodgkin la copil si adolescent. Sunt descrise pe larg limfoamele Burkitt si Burkitt-like, limfoamele limfoblastice, limfomul difuz cu celula B mare, limfomul anaplastic cu celula mare si bolile limfoproliferative asociate sindroamelor de imunodeficienta congenitala si dobandita post-transplant. Expunerea este documentata la nivelul cunostintelor mondiale actuale, este sistematica si clara, favorizand receptarea notiunilor celor mai complexe notiuni din oncologia pediatrica.

Cuprins: Limfocitopoeza. Etiologia LMNH la colpil. Corelatii histologice, imunohistochimice si clinice. Diagnosticul LMNH la copil. Tratamentul LMNH la copil. Monitorizare. Evolutie. Prognostic.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Pediatrie

Created in 0.165 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.