Conectarea cu Arcturienii
31,50 lei
35,00 lei (-10%)

Conectarea cu Arcturienii

Conectarea cu Arcturienii
-10%
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 300
Format: 14,5 x 20,5cm

DESCRIERE

Foarte rar se întâmplă să apară o carte care să aibă potențialul de a schimba conștiința întregii noastre culturi planetare. Mulți au vorbit despre procesul de înălțare, dar puțini înțeleg ce înseamnă el cu adevărat. Cine sunt extratereștrii? Încotro ne îndreptăm? Care ne sunt opțiunile? Ce trebuie făcut ca să ne pregătim pentru acest eveniment? Oare toată lumea trece în aceeași dimensiune? Ce s-a întâmplat cu dimensiunea a 4-a? Cum putem înțelege dimensiunea a 5-a? Ce sentiment generează aceasta? Cum funcționează ea? Cum arată ființele din dimensiunea a 5-a? Cum trăiesc ele?

Această carte răspunde la toate aceste întrebări într-o manieră ușor de înțeles. Arată care ne sunt relațiile cu grupurile extraterestre și ce anume fac acestea pentru a ajuta Pământul și locuitorii săi în acest moment galactic crucial. Explică modul în care ne putem ridica vibrația acum și cum putem începe procesul de integrare a energiilor din dimensiunile mai înalte în lumea noastră tridimensională.

Arcturienii ne-au oferit și o metodă decisivă pentru accelerarea conștiinței planetare. Ei au prezentat conceptul de înălțare în grup prin crearea grupurilor de patruzeci. Au prezentat și conceptul de Triunghi Sacru – o metodă de unificare a gândirii religioase și spirituale de pe planeta Pământ.

Toți cei care citesc această carte vor simți în ființa lor prezența energiei din dimensiunea a 5-a. Veți putea să experimentați o viziune a conștienței de dimensiunea a 5-a. Aceasta vă va influența profund capacitatea de a vă expanda propria percepție asupra realității și vă va ajuta să participați la ridicarea vibrațiilor personale și planetare care a început deja.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Carti de Spiritualitate

Created in 0.164 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.