Consultanta de proces
37,80 lei
42,00 lei (-10%)

Consultanta de proces

Consultanta de proces
-10%
Preț: 37,80 lei
42,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Autor:
Anul publicării: 2017
Pagini: 170
Categoria: Marketing

DESCRIERE

Consultanta de proces. Lansarea, implementarea si incheierea cu succes a unui proiect de consultanta
 

Dintre cele vreo douăzeci de cărţi pe care le-am scris, aceasta este prima care se concentrează exclusiv pe implementarea metodologiei de consultanţă. De fapt, cartea aceasta nu este decât un mod mai elaborat de a spune “iată cum trebuie lucrat cu clientul”. Nu e mare ştiinţă. Este ceva mult mai dificil – este bun simţ. Veţi constata că abordările mele în aproape orice intervenţie de consultanţă sunt directe, necomplicate şi relativ rapide. În opinia mea, tocmai de aceea sunt fundamentale, fiindcă sunt simple şi eficace.

 

Deşi voi aborda diferite intervenţii specifice, mă voi concentra la început asupra unui aspect mult mai important (deşi mult mai puţin interesant) pentru majoritatea consultanţilor: nevoia de a pregăti mediul de lucru şi de a-l educa pe client, sistematic şi fără întrerupere, în privinţa angajamentului şi resurselor cerute pentru implementarea proiectului de consultanţă.

 

Consultanţa nu este ceva ce-i “facem” noi clientului. Este ceva ce realizăm împreună cu clientul – nici el, nici noi nu reuşim să obţinem rezultate de calitate în lipsa colaborării celuilalt. Acest lucru este valabil indiferent dacă este vorba de formularea strategiei, focus-grupuri, ateliere, coaching, dezvoltarea vânzărilor, integrarea sistemelor, externalizarea activităţilor sau orice alt domeniu specializat de consultanţă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Marketing

Created in 0.164 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.