Controleaza-ti furia. Transforma-ti energia in intelepciune

Controleaza-ti furia. Transforma-ti energia in intelepciune
-15%
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-910-069-1
Anul publicării: 2017
Pagini: 144
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Controleaza-ti furia. Transforma-ti energia in intelepciune
 

În sfârşit, mecanismele furiei, una dintre cele mai importante emoţii umane, sunt explicate pe înţelesul tuturor, fără ocolişuri şi fără termeni specializaţi, într-un ghid practic foarte bine construit. Cele două părţi ale lucrării cuprind informaţiile esenţiale care vor ajuta pe oricine să-şi controleze propria furie, dar şi să facă faţă furiei celorlalţi. În plus, autorul prezintă şi semnele verbale şi non-verbale ale furiei care poate degenera cu uşurinţă în violenţă, precum şi modalităţi de controlare a situaţiilor tensionate ce pot apărea acasă, la birou sau pe stradă, nefiind uitate nici situaţiile delicate cu copiii.

 

După lectură, cititorii vor înţelege mai bine ce este furia, vor şti s-o stăpânească, vor reacţiona adecvat în faţa unei persoane uşor iritabile, vor dezamorsa tensiunile şi vor dispune de instrumentele necesare pentru a-şi modifica atât propriul comportament, cât şi pe cel al persoanelor din jur.

 

Alain J. Marillac este expert recunoscut în hipnoză, conferenţiar şi autor a numeroase cărţi de succes despre stres, sindromul epuizării profesionale, dezvoltare personală. Este creatorul tehnicii relaxării imediate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Psihologie

12,75 lei
15,00 lei (-15%)
35,10 lei
39,00 lei (-10%)
Created in 0.171 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.