Conversatii cu Dumnezeu - Un dialog neobisnuit. Vol. 1-2-3

Conversatii cu Dumnezeu - Un dialog neobisnuit. Vol. 1-2-3
-15%
thumbthumb
Preț: 56,95 lei
67,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9789731701417
Anul publicării: 2017
Format: 14 x 20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Conversatii cu Dumnezeu - Un dialog neobisnuit. Vol. 1-2-3
 
Dialogul începe...
   Să presupunem că ai putea să-I pui lui Dumnezeu cele mai uluitoare întrebări despre existenţă - întrebări despre iubire şi credinţă, viaţă şi moarte, bine şi rău. Să presupunem că Dumnezeu ţi-ar da răspunsuri clare, uşor de înţeles. Acest lucru i s-a întâmplat lui Neale Donald Walsch. Ţi se poate întâmpla şi ţie. Eşti pe punctul de a avea o conversaţie...


   Am auzit plânsul inimii voastre. Am văzut căutarea sufletului vostru. Ştiu cât de mult tânjiţi după Adevăr. L-aţi căutat în durere şi în bucurie. Mi l-aţi cerut cu insistenţă, la nesfârşit. Să Mă arăt. Să Mă explic. Să Mă revelez.
   Aceasta şi fac aici, cu cuvinte atât de clare, încât nu se poate să nu înţelegeţi. într-un limbaj atât de simplu, încât nu se poate să faceţi confuzii. Cu un vocabular atât de obişnuit, încât să nu vă pierdeţi în vorbărie.
   Continuă. Întreabă-Mă orice. Orice. Mă voi strădui să-ţi aduc răspunsul. Voi folosi întregul univers, ca să o fac. Aşa că, fii atent; această carte nu e nici pe departe singura Mea unealtă. Poţi să pui o întrebare, apoi pune cartea jos. Dar fii atent.
   Ascultă. Ascultă cuvintele primului cântec pe care-l auzi. Urmăreşte informaţia din primul articol pe care-l citeşti. Povestea următorului film pe care-l vezi. Fraza întâmplătoare rostită de prima persoană pe care o întâlneşti. Sau şoapta râului, oceanului, vântului care-ţi mângâie urechea - toate aceste instrumente sunt ale Mele; toate aceste drumuri sunt deschise spre Mine.
   Îţi voi vorbi, dacă vrei să asculţi. Voi veni la tine, dacă Mă inviţi.
   Îţi voi arăta atunci că am fost întotdeauna cu tine.
   În toate modurile, pe toate căile, în toate felurile.

 

„Această carte este cea mai bună pe care am citit-o în ultimii zece ani, în afară de cărțile sfinte. Ceea ce mă uimește este că Dumnezeu ne permite să ne urmăm dorințele, instinctele și că nu există nicio judecată.” William J. Kluba

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.159 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.