Copiii de faina
23,94 lei
26,60 lei (-10%)

Copiii de faina

Copiii de faina
-10%
Preț: 23,94 lei
26,60 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Autor:
ISBN: 9786067880564
Anul publicării: 2018
Ediția: paperback
Pagini: 216
Format: 13,5 x 19,5 cm

DESCRIERE

Copiii de faina
 

Toată şcoala e în febra pregătirilor pentru Târgul de Ştiinţă, numai el trebuie să-i supravegheze pe ştrengarii săi, care au în grijă nişte... copii de făină. Pe de altă parte, elevii aşteaptă doar formidabila explozie care va dezlănțui haosul în toată clasa.

 

Singurul care se abate de la plan este Simon Martin: pentru prima dată în viaţa lui, băiatul găseşte un sens într-o temă pentru acasă. Copila sa de făină nu mai este un simplu săculeţ, iar reacţia elevului-problemă îi surprinde pe toţi cei din jur.

 

"Simon nu doar că învață despre responsabilitățile enorm (și de multe ori anoste) pe care le are un părinte, dar ajunge să înțeleagă de ce a plecat tatăl lui și să își aprecieze mai mult mama pentru greutățile prin care a trecut ca să-l crească de una singură." School Library Journal

 

"Cititorii ar putea să fie suprinși să descopere că încep să se atașeze de neîndemânaticul Simon, tot așa cum acesta se atașează de copila lui de făină." Kirkus Reviews

 

"O carte emoționantă, extrem de amuzantă, cu un mesaj puternic." Booklist

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

21,96 lei
24,40 lei (-10%)
26,10 lei
29,00 lei (-10%)
Created in 0.179 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.