Culegere de teste grila pentru licenta si concursuri de primire in profesie

Culegere de teste grila pentru licenta si concursuri de primire in profesie
-15%
Preț: 46,67 lei
54,90 lei (-14,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-18-0665-2
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 456
Categoria: Drept

DESCRIERE

Culegere de teste grila pentru licenta si concursuri de primire in profesie
 
2000 de grile pentru testarea cunoștințelor de drept civil și drept penal!
 

Lucrarea conţine un număr de 2000 de grile de tip închis din tematica examenului de licenţă. Este un instrument util pentru absolvenţii facultăţilor de Drept care fie pregătesc examenul de finalizare a studiilor, fie se pregătesc în vederea susținerii examenelor de semestru la disciplinele Drept civil şi Drept penal, precum şi pentru cei interesaţi de verificarea cunoştinţelor, înaintea susţinerii unor examene sau concursuri de intrare în profesie.

Testele sunt formulate din problematica dreptului civil  şi a dreptului penal  şi au la bază dispoziţiile legale în vigoare, în special noile Coduri.
 

Din cuprins

  • Drept civil: partea generală, drepturile reale, teoria obligaţiilor, contractele, succesiunile
  • Drept penal: atât partea generală, cât şi cea specială

Puncte forte

  • răspunsuri la teste
  • bibliografie pentru aprofundarea cunoștințelor
  • 2000 de grile de tip inchis de drept civil si drept penal cuprinzând tematica examenelor (licență, primire în profesie)
  • posibiltatea verificării cunoștințelor direct pe culegere
  • autorii sunt practicieni cu o vastă experiență practică

Despre autori

GENOIU, Ilioara este conferențiar universitar doctor la Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Valahia din Târgoviște.

MAREȘ, Cristian este avocat și lector universitar doctor, la Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Valahia din Târgoviște.

TATU, Maria Angela este lector universitar doctor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, avocat și fost procuror.

MOCANU, Livia este conferențiar universitar doctor la la Facultatea de Drept și Științe Administrative, Universitatea „Valahia” din Târgoviște.

VLĂDILĂ, Lavinia Mihaela este conferențiar universitar doctor la la Facultatea de Drept și Științe Administrative, Universitatea „Valahia” din Târgoviște și avocat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.114 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.