Cum sa cream o relatie spirituala

Cum sa cream o relatie spirituala
-15%
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786066391719
Anul publicării: 2017
Format: 14 x 20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Cum sa cream o relatie spirituala
 

O carte onestă și necomplicată despre cel mai complicat subiect: relațiile dintre oameni.
O carte ce merge direct în esența relației de iubire și devine astfel un ghid pentru aceia care își doresc să întemeieze o asemenea legătură sau pentru aceia care au deja parte de ea.


Adevărata relație de iubire, sănătoasă și fertilă, crește numai prin rădăcinile robuste oferite de buna întocmire spirituală a celor doi parteneri de viață. Cele șapte legi spirituale discutate în cartea „Cum să creăm o relație spirituală” oferă un ghid pentru cuplurile care s-au dedicat evoluţiei spirituale reciproce, indiferent de faza în care se află relația lor.

 

„Relaţia este cea mai dificilă și mai interesantă cale spirituală care ne este disponibilă pe planetă la ora actuală. Nicio altă cale nu ne aduce la suprafaţă îndoielile, fricile și nesiguranţele ascunse pentru a fi vindecate într un mod atât de definitiv. Avem nevoie de mult curaj ca să vedem acele părţi din noi înșine pe care le acceptăm cu greu și care ne sunt reflectate de către partenerii noștri. Totuși, prin împăcarea cu partenerii noștri ne împăcăm cu noi înșine și ajungem să ne experimentăm propria plenitudine.“ (Paul Ferrini)

 

Paul Ferrini

 

A scris peste 40 de cărți despre iubire, iertare și vindecare, printre care bestsellerul „Iubire fără condiții”, apărut în limba română la Editura For You. Lucrările lui, combinând spiritualitatea și psihologia, au fost traduse în numeroase limbi, transmițându-i la nivel internațional învățăturile legate de vindecarea emoțională, evoluția personală și iubirea necondiționată.


Ferrini este fondator și editor al publicației „Miracles”. Prin scrierile, conferințele și workshopurile sale, mii de oameni și-au rafinat arta și practica iertării și și-au deschis inima către prezența divină din ei și din alții.

 

„Chiar și în cele mai reușite relaţii, îndoielile și fricile continuă să apară, la ambii parteneri. Însă cuplurile aflate pe Cale învaţă să trateze aceste îndoieli și frici cu compasiune.
Pe cât de dificilă pare uneori călătoria, ea își are și momentele sale extraordinare. Coaja dură din jurul inimii începe să se crape. Acolo unde frica obișnuia să ne ţină pe loc, învăţăm să facem pași mici înainte. Ne asumăm riscuri, ne depășim fricile. Învăţăm să avem încredere unii în alţii.
Trăim o delicateţe născută din luptă, o dulceaţă născută din durere. Există o strălucire în acei ochi ce se întâlnesc dincolo de gravitaţia dorinţei. Există o cunoaștere interioară de sine, a celuilalt – o abandonare în inima acceptării și a iubirii. Să fiţi binecuvântaţi cu toate acestea!“

 

(Paul Ferrini)

 

„Paul Ferrini este un Kahlil Gibran modern: poet, mistic, vizionar, rostitor al adevărului.“ (Larry Dossey)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.192 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.