De vorba cu extraterestrii
13,13 lei
17,50 lei (-24,97%)

De vorba cu extraterestrii

De vorba cu extraterestrii
-25%
Preț: 13,13 lei
17,50 lei (-24,97%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 973-7978-32-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 316
Format: 14 x 20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

De vorba cu extraterestrii
 

Aţi putea fi surprinşi să aflaţi că milioane de oameni absolut obişnuiţi din întreaga lume, au în mod obişnuit un contact cu extratereştrii, dar nu spun nimic nimănui, de teamă să nu fie luaţi în râs – şi chiar mai rău. Lisette Larkins este o asemenea persoană „care a trăit experienţe cu extratereştrii” şi a ales să se exprime cu curaj, gata să se lanseze într-o mişcare în care, în sfârşit, şi alţii ca ea se manifestă public, în număr tot mai mare, împărtăşindu-ne ce au aflat de la aceste fiinţe fascinante.

 

Îndrăznind să înfrunte modelul acceptat al „răpirii”, din literatura despre OZN-uri, Larkins descrie o nouă paradigmă, în care experienţa întâlnirii îl transportă pe iniţiat într-o călătorie spirituală profundă.

 

În 1997, pe când Lisette Larkins era căsătorită şi avea un băieţel, întreaga viaţă i-a fost dată peste cap, întrucât a fost contactată de către extratereştri. La început, a considerat că e posibil să-şi fi pierdut minţile. Dar, după testări şi evaluări psihologice elaborate, s-a convins că este absolut normală.

 

În anul 2000, Lisette a început să lucreze împreună cu Neale Donald Walsch, autorul bestsellerului Conversatii cu Dumnezeu, ca asistenta sa personală. Încurajată de Neale, ea l-a cunoscut pe Bob Friedman, editorul cărților lui Walsch, care a făcut-o să înţeleagă ce doresc ET. Scopul lor este de a ajuta evoluţia culturii şi civilizaţiei umane şi, cu timpul, de a intra în contacte directe cu oamenii de pe Pământ.

 

În ciuda anilor de traume, Larkins a luat decizia să treacă dincolo de starea de victimizare şi negare, să ajungă la acceptare şi înţelegere şi să avanseze, apoi, spre transformare. Înfruntând prejudecăţile noastre, ea nu numai că-i descrie pe aceşti extratereştri ca fiinţe iluminate, ci s-a şi hotărât să devină primul reporter în numele întregii specii umane, care îi intervievează, căutând răspunsuri la mistere asupra cărora oamenii au reflectat încă de la începuturile fenomenului OZN. De ce au venit aici? Cum şi de ce fac cercuri în lanuri? Sunt ei, oare, rezultatul unei încrucişări cu oamenii?

 

Lisette Larkins ne oferă posibilitatea rară şi valoroasă de a arunca o privire asupra celui mai tainic secret al omenirii: faptul că mulţi oameni comunică deja cu extratereştrii. Haideţi alături de ea, să-i cunoaşteţi pe vecinii noştri extratereştri, pe care, într-o vreme, îi numeam „aliens – străinii cei ciudaţi”.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.127 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.