Dictionar economic Roman-German

Dictionar economic Roman-German
Preț: 92,65 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-7725-11-0
Anul publicării: 2016
Pagini: 936
Format: 16.5 x 23.5 cm

DESCRIERE

Dictionar economic Roman-German.
 
Dictionarul contine un numar de 75000 de termeni din toate ramurile economiei: macroeconomie, economie a intreprinderilor, finante, banci, turism, administratie, legislatie economica, cat si termeni tehnico-economici care au relevanta pentru un economist sau termeni generali de matematica ori de matematica economica.
Termenii din prezentul dictionar - arhaici, de baza si noi - sunt culesi de autori din editii mai vechi si mai noi ale dictionarelor, din compedii si carti de specialitate, din ziare si reviste, din prospecte ale firmelor ori din alte surse similare.
Dictionarul este o mica contributie a autorului la colaborarea fructuoasa dintre economisti si ingineri, acest dictionar, care contina deopotriva termeni curati de teorie economica, cat si termeni de economie industriala si intr-o masura strict necesara si termeni tehnici, a fost elaborat de doi ingineri cu gandire economica.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Dictionare si ghiduri

Created in 0.170 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.