Domeniul Limba si comunicare. Fise interdisciplinare nivel II

Domeniul Limba si comunicare. Fise interdisciplinare nivel II
Preț: 14,45 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-8426-01-3
Anul publicării: 2016
Pagini: 88

DESCRIERE

Domeniul Limba si comunicare. Fise interdisciplinare nivel II
 
Auxiliarul „Alfabetul florilor” reprezintă un curriculum suport pentru realizarea obiectivelor şi finalităţilor curricum-ului oficial în domeniul „Limbă şi comunicare”.
         Conţinuturile, vizează deprinderi şi abilităţi de comunicare orală şi scrisă, structurate de la simplu la complex, adresate preşcolarului de 5-6 ani, care a parcurs etapele cronologice în formarea şi dezvoltarea unor comportamente intelectuale şi psihomotorii pe care le solicită sarcinile de învăţare.
         Prin intermediul imaginilor, copilul poate cunoaşte şi memora literele de tipar ale alfabetului limbii române.
Interesul pentru cunoaşterea literei este trezit de poezie - destinată literei respective.
        Completarea activităţii se va realiza prin scris - deoarece s-a demonstrat că nu se poate separa cititul de scris, scrisul succedând cititul. Considerăm că cele două activităţi intelectuale trebuie abordate integrat, intercondiţionat, ca un proces complex, riguros organizat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.158 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.