Drept civil. Contracte speciale

Drept civil. Contracte speciale
-10%
Preț: 36,00 lei
40,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-127-742-4
Anul publicării: 2012
Pagini: 368
Format: 13x20
Categoria: Drept civil

DESCRIERE

Drept civil. Contracte speciale

Necesitatea adoptării unui nou Cod civil în România s-a pus de mai multe ori, însă s-a înfăptuit abia în ultimii ani, şi s-a concretizat în ceea ce reprezintă în prezent Codul civil, aprobat prin Legea nr. 278/2009 şi pus în aplicare prin Legea nr. 71/2011. În acest context trebuie înţeles şi demersul autoarei de a redacta un curs universitar consacrat contractelor speciale, pornind de la noua reglementare consacrată de Codul civil.

Apreciem efortul pe care Daniela Ciochină l-a făcut de a elabora un curs universitar, pentru ca studenţii cu care lucrează să aibă sursa necesară pregătirii universitare. Dată fiind noutatea reglementării, suntem convinşi că el va prezenta interes pentru orice teoretician sau practician al dreptului, nu numai pentru studenţi, care reprezintă pentru noi, dascălii universitari, destinatarii principali ai trudei noastre.

Prof. univ. dr. Ioan Dogaru
Membru corespondent al Academiei Române

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

21,17 lei
24,90 lei (-14,98%)
Created in 0.116 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.