Drept penal. Partea generala. Editia a 3-a

Drept penal. Partea generala. Editia a 3-a
-15%
Preț: 84,15 lei
99,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 608
Categoria: Drept

DESCRIERE

Drept penal. Partea generala. Editia a 3-a. De Mihail Udroiu. Editura C. H. BECK
 
Despre lucrare
Intrarea în vigoare a Noului Cod penal (NCP) atrage după sine restructurarea nu numai a teoriei infracțiunii, dar și unor instituții de bază ale Dreptului penal, Partea generală. Această carte, elaborată de unul dintre membrii Comisiei de elaborare a proiectului NCP, conține un comentariu aprofundat și clar al noilor instituții de drept penal Partea generală în scopul înțelegerii intenției legiuitorului, dar și a modului în care se vor aplica în practică noile dispoziții penale.

Despre Ediția 3
Această ediție aduce o nouă structurare și prezentare a informațiilor, aptă de a face lucrarea mult mai facil de parcurs. Fiecare capitol este însoțit de un sumar în care sunt evidențiate elementele ce urmează a fi analizate. Totodată, regăsim o restructurare a comentariilor, precum și noi explicații asupra instituțiilor Drept penal, Partea generală. De asemenea, sunt analizate toate soluțiile pronunțate în recurs în interesul legii, hotărâri preliminare și deciziile Curții Constituționale până în mai 2016.
Vezi și alte cărți: Drept penal

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.162 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.