Drept penal. Partea generala. Editia a II-a

Drept penal. Partea generala. Editia a II-a
-10%
Preț: 49,50 lei
55,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-127-692-2
Anul publicării: 2012
Pagini: 336
Format: 16,5x23,5
Categoria: Drept penal

DESCRIERE

Drept penal. Partea generala. Editia a II-a

Cursul "Drept penal. Partea generala" tratează integral materia penală prevăzută în art. 1-154 din Codul penal, adică întreaga Parte generală a Codului penal.

Autorul expune corect toate instituţiile penale, folosind doctrina existentă română şi unele cursuri străine (franceze, italiene, germane etc.), precum şi soluţiile din practica judiciară. Explicaţiile sale sunt, în cea mai mare măsură, corespunzătoare şi pe înţelesul studenţilor. Este adevărat că, pe alocuri, autorul exprimă şi idei mai greu de înţeles pentru studenţi, ceea ce va impune explicaţii orale suplimentare care vor fi date la orele de curs şi seminarii.

Sistematizarea materiei este corectă, autorul făcând eforturi de a se face înţeles şi de a-l introduce pe student treptat în complicatele instituţii penale.

Prof. univ. dr. GEORGE ANTONIU

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.112 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.