Drumul Timpului
27,20 lei
34,00 lei (-20%)

Drumul Timpului

Drumul Timpului
-20%
Preț: 27,20 lei
34,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-576-544-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: necartonata
Pagini: 428
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Drumul Timpului
 
Cunoscută în micul ei oraș natal mai ales pentru faptul că învață acasă și nu merge la şcoală, Hope Walton are fobii care nu o lasă să trăiască asemenea celorlalţi şi o memorie fotografică. 

Când mama ei moare într-un dezastru natural, la mii de kilometri de casă, adolescenta de 16 ani devine din ce în ce mai retrasă. Doar atunci când este trimisă pes- te ocean, la mătuşa ei pe care n-o întâlnise niciodată, Hope află că moartea“ mamei nu e ce pare a fi.

La conacul mătuşii, ascuns în Munţii Scoţiei, Hope începe să desluşească un adevăr şocant despre familia ei. Mama ei nu este doar o profesoară renumită, ci face parte dintr-o societate secretă de călători în timp. De altfel, nici nu a murit, ci este prizonieră în secolul al XII-lea, în vremea regelui Henric al II-lea şi a reginei Eleonora de Aquitania. Într-un efort disperat de a-şi salva mama, fata fără experienţă în lumea reală trebuie să se alăture echipei Voiajorilor, aventurieri călători în timp, care nu au la dispoziţie decât 72 de ore ca să organizeze evadarea.

Călătorind pe Drumul timpului, Hope ajunge într-o lume medievală brutală, înţesată de intrigi politice, pericole şi violenţă. Aici, orice intervenţie din afară ar putea schimba cursul istoriei. Iar când întâlneşte un băiat al cărui chip îi este cunoscut, fără să-şi dea seama de unde, fata trebuie să aleagă între misiunea ei şi ce-i spune ini- ma - oricare variantă putând s-o prindă în mrejele trecutului, fără putinţă de scăpare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Carti pentru copii

24,00 lei
32,00 lei (-25%)
19,92 lei
24,90 lei (-20%)
Created in 0.141 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.