Dumnezeu exista
13,50 lei
15,00 lei (-10%)

Dumnezeu exista

Dumnezeu exista
-10%
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-8975-04-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: brosata
Pagini: 192
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Dumnezeu exista
 
 Îndoiala în existenţa lui Dumnezeu a fost sădită în mintea omului de rând de către răufăcători pentru a-şi îndeplini scopurile lor josnice. Ateul modern are laboratorul său ştiinţific de cercetare omnipotent şi omniscient; şi acel ceva căruia existenţa nu-i poate fi dovedită acolo, înseamnă că nu există!

   Odată zdruncinată această credinţă în Dumnezeu, omul îşi pierde ancorele şi este aruncat la mila tuturor felurilor de forţe rele dinlăuntru şi dinafară.

   Înţeleptul Sivananda a proclamat existenţa lui Dumnezeu şi forţa sufletească din spatele Cuvântului său a trezit credinţa a milioane de oameni de pe tot pământul. El a adus ilustraţii interesante şi o logică iluminatoare pentru a-şi sprijini declaraţia sa, pentru a convinge chiar şi un ateu convins de existenţa lui Dumnezeu. Acestea toate au fost adunate în acest volum care constituie un avantaj pentru propagandistul spiritual, pentru profesor şi pentru toţi oamenii de pretutindeni - pentru credincioşi şi necredincioşi.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

13,18 lei
15,50 lei (-14,97%)
Created in 0.221 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.