Educatie Civica pentru clasa a III-a. Caiet de lucru

Educatie Civica pentru clasa a III-a. Caiet de lucru
-20%
Preț: 8,00 lei
10,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 64
Format: A4
Categoria: Clasa a III -a

DESCRIERE

Educatie Civica pentru clasa a III-a. Caiet de lucru. Editura Ars Libri
 

Constituie un important suport aplicativ pentru realizarea finalitatii de integrare sociala a elevilor prin alfabetizare moral–civica si prin formarea si dezvoltarea unor atitudini pozitive in relatiile interumane.

Caietul de lucru este elaborat în concordanţă cu programa şcolară în vigoare şi valorifică experienţa de viaţă a copiilor, accentuând dimensiunea afectivă a învăţării. Printr-o structură itemică bogată şi diversă, prin strategii didactice inductive, analogice şi euristice, caietul este menit să antreneze elevii într-o învăţare activă şi durabilă a unor norme de reguli de conduită în familie, în grupul de joacă, în colectivul şcolar şi în societate.

Conţinutul caietului de lucru, captivant şi prin stilul original de prezentare imagistică, oferă şi tehnici de gândire critică, jocuri de rol, posibilităţi de rezolvare practică a unor probleme etice şi sociale, corespunzătoare nivelului de vârstă al elevilor.

Important suport didactic, utilizarea caietului pune bazele dezvoltării progresive a competenţelor sociale şi civice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.143 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.