Educatie fizica si sport. Manual pentru clasa a V-a. CD inclus

Educatie fizica si sport. Manual pentru clasa a V-a. CD inclus
-20%
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-528-368-8
Anul publicării: 2017
Pagini: 96
Format: 20,5 x 26 cm

DESCRIERE

Educatie fizica si sport. Manual pentru clasa a V-a. CD inclus
 
Acces la multiple tabele și grafice, care cresc responsabilitatea elevilor și a părinților față de evoluția dezvoltării fizice și a capacității motrice a elevilor.
 
 
  • Ținând seama de numărul restrâns de ore față de problematica disciplinei, manualul pune la dispoziția elevilor soluții metodice care completează acțiunile didactice realizate la clasă cu peste 300 de imagini (foto, schițe etc.), peste 75 de descrieri ale succesiunii metodice a principalelor procedee tehnice și acțiuni tactice (secțiunea Cum se realizează) și peste 30 de secvențe video. Aceste materiale sprijină conștientizarea de către elevi a cauzelor eventualelor greșeli de execuție și adoptarea măsurilor corective prin efort propriu.
 
  • Peste 50 de idei de jocuri dinamice și ștafete descrise pe înțelesul elevilor, incluse în varianta digitală a manualului.
 
  • Sursă variată de exerciții corective pentru atitudinile corporale deficiente, de legări de elemente acrobatice sau exerciții integrale, de sisteme de acționare pentru dezvoltarea calităților motrice, de structuri tehnico-tactice de evaluare.
  • Manualul este însoțit de un PACHET EDUCAȚIONAL EXTINS: Ghidul profesorului (planificare anuală, proiectarea unităților de învățare, sugestii metodologice)
 
  • Este creat de o echipă de autori cu o vastă experiență la catedră și în realizarea de manuale și auxiliare școlare:
 

- prof. gr. I Petrică DRAGOMIR, Secretar Științific al Comisiei Naționale pentru Educație Fizică și Sport, cercetător Științific IȘE, autor de programe școlare și manuale EFS, coautor la Sistemul Național Școlar de Evaluare la EFS, formator național al MEN

 

- prof. dr.  Titel IORDACHE – profesor asociat la Academia de Studii Economice București, Departamentul EFS,  inspector școlar pentru educație fizică și sport ISJ Ilfov, din 1999 până în prezent, membru în grupul de lucru pentru  realizarea și revizuirea programelor școlare pentru EFS, membru al Societății Române pentru EFS; autor de manuale, auxiliare școlare și ghiduri metodologice, formator național, membru în Comisia Națională de Specialitate EFS, expert în managementul educațional.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Manuale scolare - Educatie

Created in 0.192 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.