Electrocardiografia de la teorie la practica

Electrocardiografia de la teorie la practica
-10%
Preț: 40,50 lei
45,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2017
Pagini: 152
Format: 16,5 X 24,5 cm

DESCRIERE

Electrocardiografia de la teorie la practica
 
Cartea doreste sa vina in ajutorul studentilor de ani clinici si rezidentilor interesati in intelegerea activitatii electrice a inimii si a expresiei ei pe electrocardiograma de suprafata. Cartea porneste de la explicarea fenomenelor ionice care genereaza curentii electrici miocardici dar insista asupra notiunilor practice de diagnostic si diagnostic diferential ECG al diverselor entitati patologice.
 
Elementele de diagnostic sunt clar exprimate, adesea prezentate in tabele usor de urmarit. Sunt discutate diagnostice diferentiale dificile, cum ar fi diagnosticul de infarct miocardic in prezenta blocului major de ramura stanga, cauzele non-ischemiceale modificarilor fazei de repolarizare, extrasistolele ventriculare revelatoare de infarct, elementele de diagnostic diferential intre blocul total atrioventricular cu sediul nodal si infranodal, diagnosticul tahicardiei cu complexe largi, diagnosticul tahicardiilor atrioventriculare prin reintrare nodala si al altor tahicardii atriale.
 
Carteaeste ilustrata cu numeroase trasee de electrocardiografie din colectia propriea autoarei si include teste de autoevaluare. Considerca aceasta carte isi atinge scopul de a fi un instrument practic si modern de abordare si invatare a electrocardiografiei.    Prof. Dr. Eugen
D. Popescu Membru titular al Academiei de Stiinte Medicale
  

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.148 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.