Enciclopedia drapelelor şi stemelor statelor lumii

Enciclopedia drapelelor şi stemelor statelor lumii
Preț: 27,95 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-7839-58-9
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 112
Format: 14,5 x 22,5cm
Categoria: Enciclopedii

DESCRIERE

Mesaj distinct, fără cuvinte, de recunoaştere, pentru propriul popor, dar şi un semn identitar pentru întreaga lume exterioară, stema şi drapelul naţional sunt însemnele esenţiale ale suveranităţii unui stat.

Este prima lucrare românească exclusiv consacrată drapelelor şi stemelor tuturor celor 194 de state suverane actuale. În articulaţiile imaginilor lor sunt concentrate tot atâtea referinţe la istorie, geografie, credinţe şi proiecte politice.

Volumul mai oferă câteva repere enciclopedice esenţiale pentru caracterizarea unui popor astăzi: populaţie, suprafaţă, PIB (Produs Intern Brut), PIB pe locuitor, Indicele Dezvoltării Umane.

Sunt, de asemenea, incluse şi hărţile color ale continentelor.

390 ilustraţii color

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.105 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.