Energia Spiralei
31,45 lei
37,00 lei (-15%)

Energia Spiralei

Energia Spiralei
-15%
Preț: 31,45 lei
37,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-8414-08-9
Anul publicării: 2017
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Energia Spiralei este cartea în care sunt strânse la un loc cele mai râvnite și mai puțin cunoscute informații despre:
 

• cum  să îți amplifici forța minții și a gândului,
metode practice eficiente de utilizare a energiei formei pentru: sănătate, agricultură, spiritualitate
metode holiste rapide de a comunica cu Sinele nostru și de a obiectiva aceasta (lucrul cu pendul și anse, convenții interioare, trezirea anumitor simțuri)
experimente impresionante de vindecare a unor boli grave folosind energia formei
protecție fizică și psihică cu ajutorul energiei formelor geometrice
armonizarea energiilor din organism și din mediul înconjurător,
cum să trezești puterea vindecătoare a mâinilor
tehnici de purificare a chakrelor

 

Nicio descriere din lume nu va putea dezvălui forța cărții de față. Experiența depășește cuvintele în acest caz. Totuși, ce putem spune este că avem fiecare în noi o memorie ancestrală, omniscientă și omniprezentă, care abia așteaptă să comunice și să ne împărtășească cunoașterea ei. Din păcate, obiceiurile care ne-au fost înrădăcinate sunt departe de limbajul cu care această memorie comunică și marea noastră majoritate trăim ca niște furnici, nefolosind decât o parte infimă din darurile cu care am fost înzestrați. Avem în această lucrare metode clare de a îmbunătăți comunicarea cu memoria noastră ancestrală, de a învăța limbajul ei.

 

După un drum lung și nu lipsit de obstacole, Energia Spiralei reușește în sfârșit să vadă lumina tiparului. Este un moment important pentru toți cei care vor intra în posesia acestei cărți, dar mai ales pentru cei la care va ajunge cu adevărat sensul informațiilor prezentate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.179 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.