Energia vietii - cartea a saptea din colectia Cedrii sunatori ai Rusiei

Energia vietii - cartea a saptea din colectia Cedrii sunatori ai Rusiei
-20%
Preț: 21,80 lei
27,25 lei (-20%)
Promoția expiră la 30.06.2022
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-87792-8-0
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 303

DESCRIERE

Energia vietii - cartea a saptea din colectia Cedrii sunatori ai Rusiei
 

"... Un om necăjit pe soartă fuge în pădurea de la marginea oraşului, îşi duce mâinile pâlnie la gură şi strigă spre cer, adresându-I-se lui Dumnezeu:

—Aşa nu mai pot trăi! În împărăţia Ta terestră domneşte nedreptatea şi haosul. Prin oraşe unii se plimbă în maşini luxoase şi se ospătează la restaurant, în timp ce alţii adună resturi de pe la coşurile de gunoi. Mie, uite, nu-mi ajung banii nici măcar de-o pereche de pantofi noi. Dar, dacă Tu, Doamne, eşti drept şi, îndeobşte, dacă Tu exişti, atunci fă ca eu să câştig la loterie.

 

Norii de pe boltă s-au împrăştiat, o rază de soare l-a mângâiat tandru pe omul ce striga şi din cer a răsunat o voce blândă:

—Linişte-te, fiul Meu, Eu sunt gata să-ţi îndeplinesc dorinţa.

 

Omul se bucură.

 

Mergea pe stradă, zâmbea, privea cu satisfacţie vitrinele magazinelor şi îşi menea lucrurile pe care avea să le cumpere cu banii câştigaţi la loterie.

 

A trecut un an, dar nu a câştigat nimic. Şi îşi zice omul în sinea lui: „Dumnezeu m-a minţit”.

 

Şi mai amărât ca pân-atunci, merge iară omul în pădure, în locul în care a auzit promisiunea lui Dumnezeu şi exclamă:

—Tu nu ţi-ai ţinut vorba, Doamne! M-ai minţit! Un an întreg am tot aşteptat şi am visat la cumpărăturile pe care o să le fac cu banii câştigaţi. Dar anu’ a trecut şi... de câştig, nici pomeneală!

 

—Ah, fiul Meu, s-a auzit din cer o voce tristă, tu ai vrut să câştigi mulţi bani la loto... Atunci de ce, într-un an întreg, n-ai cumpărat nici măcar un bilet la loterie?..."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.312 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.