Exersam, ne jucam, ortograme invatam

Exersam, ne jucam, ortograme invatam
Preț: 14,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 160
Format: 16,5 x 23,5cm
Categoria: Clasa I-a

DESCRIERE

Editura Carminis - Lucrarea Exersăm, ne jucăm, ortograme învăţăm cuprinde noţiuni teore­tice privind scrierea ortogramelor şi omofonelor, seturi de exerciţii aplicative, texte pentru dictări, jocuri ortografice şi rebusuri didactice.
În ea sunt incluse toate ortogramele prevăzute de programele şcolare pentru clasele II-IV, urmate de altele întâlnite frecvent atât în textele literare, cât şi în comu­ni­care, exersarea şi fixarea cunoştinţelor realizându-se într-un mod atractiv. Difi­cul­ta­tea exerciţiilor este gradată, pentru ca acestea să fie parcurse pe măsură ce elevii asimilează cunoştinţe şi conţinuturi cuprinse în curriculum-ul şcolar, începând cu clasa a II-a şi continuând în clasele V-VI.
Astfel, această lucrare este utilă oricărui elev care doreşte să-şi clarifice unele dificultăţi în scrierea ortogramelor limbii române. Ea este un auxiliar eficient în spri­jinul elevilor, al cadrelor didactice şi al părinţilor care-i îndrumă în însuşirea unei limbi române corecte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.091 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.