Existenta - Volumul 1 si 2
61,20 lei
68,00 lei (-10%)

Existenta - Volumul 1 si 2

Existenta - Volumul 1 si 2
-10%
Preț: 61,20 lei
68,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Autor:
Anul publicării: 2016
Pagini: 1056
Format: 14 x 21 cm
Categoria: Science-Fiction

DESCRIERE

Existenta - Volumul 1 si 2
 

Fiinţa trasa o imagine – o ideogramă – într-un stil cursiv, cu aspect arhaic. Era un simbol complicat, care conţinea cel puţin douăzeci de trăsături… Deopotrivă minunat de simetrică şi totuşi colţuroasă, ameninţătoare, îi ţintuia privirea şi făcea să-i bubuie inima în piept. Xiang Bin nu cunoştea litera aceea. Dar orice om cu o cât de vagă cunoaştere a limbii chineze ar fi recunoscut radicalul – simbolul-nucleu – pe baza căruia era construit. Pericol!

 

În viitorul apropiat, omenirea a trecut de câteva ori pe lângă extincție. A fost realizată inteligența artificială, care deocamdată nu pare să reprezinte o ameninţare pentru rasa umană. A avut loc un incident nuclear îngrozitor, dar umanitatea a supraviețuit. Cu fiecare dezastru evitat, șansele de atingere a unui viitor măreț par să crească… până când de pe orbita Pământului este recuperat un obiect extraterestru străvechi care ascunde un adevăr teribil despre natura universului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Science-Fiction

Created in 0.305 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.