Familia implinita
10,80 lei
12,00 lei (-10%)

Familia implinita

Familia implinita
-10%
Preț: 10,80 lei
12,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2019
Pagini: 192
Format: 14 x 21 cm

DESCRIERE

Familia implinita. Un vis ce poate deveni realitate

Că familia se dezintegrează este o realitate pe care puțini o mai neagă, așa că dovezile suplimentare sunt inutile. De fapt, aproape că se vorbește prea mult despre aceasta. În timp ce avem o abundență de exemple triste și dureroase, ducem o exasperantă lipsă de soluții.

 

Aici își găsește locul "Familia împlinită", cu paginile ei care răspund unei nevoi acute, revelând esențele pline de semnificație ale forțelor care guvernează nucleul familial. Între copertele acestui volum, cititorul va pătrunde într-un fascinant laborator de cercetare, în care va descoperi energiile ascunse ale celulei sociale, liniile dinamice după care această ctitorie măiastră a fost concepută cândva, la originile omenirii, spre binele și fericirea fiecărui individ.

 

Mai mult decât atât, fiecare capitol oferă acces la un larg câmp experimental, a cărui finalitate practică este un cămin viguros și armonios. Pentru toți aceia care încă se întreabă dacă se mai poate face ceva și doresc să acționeze în acest sens, aceste pagini vor fi o profundă sursă de clarificare, de inspirație și de încurajare. (Dr. Valentin Nădășan)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Created in 0.180 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.